ABC för HUNDEN

 

 

ABC för HUNDEN är återförsäljare för färskfodret Vom og Hundemat, ett norskproducerat färskfoder som säljs i frusen form.

Vom og Hundemat har funnits på den svenska marknaden relativt kort tid men har snabbt vunnit marknadsandelar och antalet kunder ökar stadigt. Förmodligen beror succen på att fodret inte innehåller spannmål eller andra vegetabilier som hundarna inte ska ha i sin mat. Det är dessutom lätt att hantera och ser ut som finmald köttfärs. 

De allra flesta hundar upplever fodret som mycket smakligt.

Man beräknar att hunden ska ha ca 2% av sin egen kroppsvikt i dagsranson vid full utfodring av färskfodret. Det betyder att en hund som väger 8 kg ska ha ca 160g per dag, en större hund som väger 25 kg ska ha ca 500g per dag. En hund som arbetar mycket ska givetvis ha mer.

Hos ABC för HUNDEN kan du köpa flertalet av Vom og Hundemats produkter och det som inte finns hemma kan du alltid beställa.

Antingen kan du köpa hundmaten i Norra Möckleby, i samband med kurserna på Öland eller i Kalmar eller så gör vi upp om när och var du vill hämta fodret.

Fodret säljs i 500g korvar eller 5 kg korvar till de som har stora hundar eller uppfödning. Ett alternativ är också "köttbullarna" som säljs i förpackningar om 28 st à 20 g, perfekt för de med små hundar!

I sortimentet finns även frysta revben, frysta kycklingvingar, kycklinghalsar och kalkonhalsar som tas hem på beställning. 

Vanligen görs beställningar hos generalagenten ca en gång var sjätte vecka.

 

Välkommen att höra av dig per mail info@abcforhunden.dinstudio.se eller ring på 0766 29 99 69 om du vill beställa eller fråga något.