ABC för HUNDEN

 

 

                                   

Kursstarter annonseras under Aktuellt!

  

Nybörjarkurs.  Under kursens gång går vi igenom de olika hindren och lär hunden hur den ska ta dem och arbetar med grunderna i handlingen. Mycket stationsträning och enkla banor. Övningarna anpassas efter hundarnas ålder och fysiska status. 

Fyra till sex tillfällen schemalagda beroende när på året vi kommer igång! 

Kursstart 23 augusti 2023, fem tillfällen, kursavgift  1125 kr.

Anmälan, som är bindande, snarast per telefon 0766 29 99 69 eller mail info@abcforhunden.dinstudio.se . En anmälningsavgift på 350 kr ska betalas in snarast efter att du har fått bekräftat att du har kommit med på kursen. Resterande 775 kr ska vara inbetalt före det andra kurstillfället den 30/8!

Fortsättningskurs. Den här kursen vänder sig till dig som har kunskaper motsvarande en nybörjarkurs och vill komma vidare och så småningom kanske tävla i agility. För att gå den här kursen krävs det att din hund kan arbeta lös med andra hundar runt omkring sig och att du kan kalla in den. Vi arbetar i ett högre tempo än de andra kurserna. Hunden ska utveckla en säkerhet i att ta hindren självständigt och du ska själv utveckla din handling.

 

Aktiveringskurs i agility, ingår i nybörjarkursen!

Den här kursen förutsätter att du har motsvarande kunskaper från en nybörjarkurs i agility. Här ligger fokus på att hunden och du i lugn och ro ska lära er mer i egen takt och samtidigt ha jättekul. Det är inte nödvändigt att du kan ha din hund lös bland andra hundar.

 Vi kommer att arbeta med korta avbrott på stationer och ha en fikapaus (egen medhavd) för att sedan fortsätta med en bana.

Vi kommer att vara på Saxnäs Camping vid samtliga tillfällen.

Anpassa klädseln efter temperaturen och väderleken!

 

 Anmälan, som är bindande, snarast per telefon 0766 29 99 69 eller mail info@abcforhunden.dinstudio.se . En anmälningsavgift på 350 kr ska betalas in snarast efter att du har fått bekräftat att du har kommit med på kursen. Resterande 775 kr ska vara inbetalt före det andra kurstillfället den 30/8!

 ABC för HUNDEN

Diplomerad IMMI-instruktör, diplomerad Rally-lydnadsinstruktör

Charlotte Barvestad, Lötgatan 1, 386 96  Färjestaden

Tel 0766 29 99 69

e-post: info@abcforhunden.dinstudio.se